Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 | 14:57

Wind : στηρίζει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.

 

Γράφτηκε από: N.D
ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό
Δείξε ποιος είσαι και πρόσφερε στο www.supportmazi.gr

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2017. Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.

Από το 2011 μέχρι σήμερα μέσω της δρομικής κοινότητας και των αγώνων που στηρίζει, η WIND έχει προσφέρει περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, συνεχίζει στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί» ενισχύοντας οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι ένας κόμβος δικτύωσης βοήθειας με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες. Μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες!

«Στην WIND, γιορτάζουμε την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συνδέοντας την με την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Είναι μεγάλη μας χαρά που αυτή τη χρονιά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το «Μαζί για το Παιδί» και θα τρέξουμε για παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη. Ραντεβού στην εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για να στείλουμε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότ. Καθηγητής Παιδιατρικής & Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά όσους θα τρέξουν στο πλευρό μας με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που αγκαλιάζουμε. Μαζί, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά.»

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, εκτός από τις υπέροχες εμπειρίες που θα προσφέρει στους δρομείς, δίνει την ευκαιρία σε όλους να συνδράμουν στο έργο του «Μαζί για το Παιδί». Ακόμα και όσοι δεν τρέξουν στους αγώνες της 12ης Νοεμβρίου μπορούν να βοηθήσουν μέσω του www.supportmazi.gr έτσι ώστε όλοι μαζί να καλύψουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα στο μαραθώνιο που κάνει καθημερινά η Ένωση για τα παιδιά σε ανάγκη!

 

Δείξε ποιος είσαι!

Δείξε το δρόμο!

«Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι»

Λίγα λόγια για το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς σε όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης για κάθε δομή που εξυπηρετεί ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες. Συγκεκριμένα το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» περιλαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ΑμΚΕ, ιδρύματα για παιδιά, κέντρα υποδοχής μεταναστών κα., καλύπτοντας περισσότερους από 20.000 ωφελούμενους ετησίως.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Η αγορά σήμερα

14-03-2018

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Πωλείται αμερικανικού τύπου δορυφορικό κάτοπτρο με 5 μ. διάμετρο, μάρκας DH, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή ευκαιρίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972010774

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved