Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 | 14:57

Wind : στηρίζει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.

 

Γράφτηκε από: N.D
ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό
Δείξε ποιος είσαι και πρόσφερε στο www.supportmazi.gr

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2017. Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.

Από το 2011 μέχρι σήμερα μέσω της δρομικής κοινότητας και των αγώνων που στηρίζει, η WIND έχει προσφέρει περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, συνεχίζει στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί» ενισχύοντας οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι ένας κόμβος δικτύωσης βοήθειας με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες. Μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες!

«Στην WIND, γιορτάζουμε την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συνδέοντας την με την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Είναι μεγάλη μας χαρά που αυτή τη χρονιά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το «Μαζί για το Παιδί» και θα τρέξουμε για παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη. Ραντεβού στην εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για να στείλουμε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότ. Καθηγητής Παιδιατρικής & Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά όσους θα τρέξουν στο πλευρό μας με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που αγκαλιάζουμε. Μαζί, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά.»

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, εκτός από τις υπέροχες εμπειρίες που θα προσφέρει στους δρομείς, δίνει την ευκαιρία σε όλους να συνδράμουν στο έργο του «Μαζί για το Παιδί». Ακόμα και όσοι δεν τρέξουν στους αγώνες της 12ης Νοεμβρίου μπορούν να βοηθήσουν μέσω του www.supportmazi.gr έτσι ώστε όλοι μαζί να καλύψουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα στο μαραθώνιο που κάνει καθημερινά η Ένωση για τα παιδιά σε ανάγκη!

 

Δείξε ποιος είσαι!

Δείξε το δρόμο!

«Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι»

Λίγα λόγια για το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς σε όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης για κάθε δομή που εξυπηρετεί ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες. Συγκεκριμένα το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» περιλαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ΑμΚΕ, ιδρύματα για παιδιά, κέντρα υποδοχής μεταναστών κα., καλύπτοντας περισσότερους από 20.000 ωφελούμενους ετησίως.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Digitalbox FTA-8100 HD

Η αγορά σήμερα

12-10-2017

Digitalbox FTA-8100 HD

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να κυκλοφορήσει και άμεσος έγινε περιζήτητος. Ο λόγος για τον νέο δορυφορικό δέκτη Digitalbox FTA-8100 HD, που διαθέτει όση υποστήριξη χρειάζεται για να μπορεί να λάβει κάποιος εύκολα και γρήγορα τα ελληνικά δορυφορικά κανάλια της Digea και της ΕΡΤ που βγαίνουν από τις 3 ανατολικά....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Τεύχος 109

20-09-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Είναι γνωστό ότι οι πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της παγκόσμιας αγοράς προβάλλονται σε Α προβολή, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στην Αμερική, αποκλειστικά από τα συνδρομητικά πακέτα NOVA και COSMOTE TV. Εμείς, ενόψει νέας σαιζόν, συλλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.Ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός για την ψηφιακή TV στη χώρα μας, αφού έχει εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των αδειών TV. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο, καθώς και άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως την ακύρωση του διαγωνισμού των 156 πομπών της ΕΡΤ, μέσα από την στήλη Media News, της Ματίνας Παπαχριστούδη.Η νέα σεζόν ξεκίνησε και τα πρώτα νέα π...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved